BarracudaDiving Hungary
Elviszünk egy másik világba...

info@buvar-oktatas-hu
Telefon: +36 (20) 332-8584

Bemutatkozás

Ismerkedj meg a búvárkodással a PADI és a Mi segítségünkkel.

Búvárklubunkat azért hoztuk létre, hogy megismertessük mindazokkal a tengerek változatos világát, akik kedvet és bátorságot éreznek arra, hogy elhagyják a szárazföldet és könnyűbúvár felszereléssel alámerüljenek az ismeretlenbe.

Az álom, hogy hosszú ideig szabadon mozoghassunk a víz alatt, a búvárkészülék feltalálásával vált valósággá. A határok évről évre kijjebb tolódnak. A hobbibúvárkodás csak egy része a búvárkodás világának. Sokrétű sport rengeteg változattal.

A búvárkodás:: „Élmény”, „Kikapcsolódás”, „Utazás”, „Nyugalom” valamint „Jó társaság”. A jó társaságot garantálni tudjuk! Már csak Te hiányzol!

Az igazi lényeg az életérzésben rejlik. Ahogy a búvárok elkezdik és folytatják a búvárkodás megismerését, miközben egyre több ismerettel rendelkeznek a búvárkodásról, az új élmények és információk révén más emberekké válnak. Új barátokat ismernek meg és a búvártársadalom megbecsült tagjaként új életcélt találnak magunknak, amely sikerrel, élménnyel, örömmel és elismeréssel gazdagítja őket - kinek-kinek szándéka és érdeklődése szerint.

A könnyűbúvárok a víz alatti világ nagykövetei.


Csapatunk:

 

Artzt Zoltán -PADI INSTRUCTOR - 270143
 

Artzt Zoltán vagyok PADI búvároktató .

Jacques Cousteau kapitány által forgatott természet filmek már gyermekkorom óta inspirálnak , hogy a víz alatti világot megismerjem . 2002-ben megtettem az első lépést és beíratkoztam egy PADI OWD tanfolyamra . Azóta a búvárkodás az életem részévé vált és folyamatossan képzem magam tovább .

2010-től az oktatásban is folyamatosan szerepet vállalok .
 

Telefon: +36-20-576-7452 | E-mail: info@buvar-oktatas.hu

 

STRÓBL TAMÁS -PADI  DIVEMASTER -339799
 

Stróbl Tamás vagyok, divemaster tanuló. 2011-ben kerültem kapcsolatba a búvárkodással és azóta mindennapi  dolog az életemben.


Telefon:+36-20-332-8584  E-mail:  info@buvar-oktatas.hu

 

 

Hírek

 

Kezdő (Open Water Diver) búvártanfolyam indul június 04-én.

Most minden jelentkezőnek 35% kedvezményt adunk az induló tanfolyam árából!

43.500,- Ft +kártyadíj

PADI tankönyvet az ár tartalmazza.


Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy info@buvar-oktatas.hu


www.buvar-oktatas.hu

Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy
info@buvar-oktatas.hu
 


 

 

Partnerek

A jelen honlapon található valamennyi tartalom és megjelenés, grafikai ábrázolás az Barracuda Diving Hungary  Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen információk bármely formában vagy módon történő írásbeli engedélyünk nélküli felhasználása.