BarracudaDiving Hungary
Elviszünk egy másik világba...

info@buvar-oktatas-hu
Telefon: +36 (20) 332-8584

Egyiptom - Déli hajós búvárszafari


Miracle1 hajóbúvárszafari program azoknak szól, akik már képzett búvárok, szeretnék felfedezni a szabadság és a búvárkodás összhangját. Erre tökéletes helyszín a Lighthouse Miracle-1 Vörös-tengeri luxus hajó.

Déli hajós búvárszafari időpontja: 2013 szeptember 22-29.

Déli szafari

Azok a haladó búvárok, akik a nyaralásukat erre a túrára tartogatják, nem fognak csalódni és egészen biztosan jól döntenek és felejthetetlen élményekkel térnek haza. Elsődleges oka, hogy a St. John’s zátonyok a Vörörs-tenger egyik legszebb helyszínei közé tartozik, ezért mindig tartogat kellemes és különleges meglepetéseket a sokat látott búvárok számára is. Minden év októberében ellátogatunk a St. John’s szigetekhez, hogy megcsodáljuk a Vörös-tenger csodálatos élővilágát, legfőképpen a cápákat.

Áprilistól egészen november végéig alkalmas az időjárás a merülésekre ezeknél a csodálatos szigeteknél. A búvárszafari alatt gyönyörködhetünk pöröly cápákban, teknősökben, színes korallokban és a gazdag halállományban.

Merülőhelyek: Sha'ab Marsa Alam, Ras Samadai, Sha'ab Samadai, Showarit Island, Ras Qulan, Abu Galawa, White Rock, Bodkin Reef, St. John's Reef, Rocky Island

Lighthouse Miracle 1 luxushajóról

Befogadó képesség: 24 utas, 12 db kényelmes kétágyas kabin található a hajón, mind saját fürdőszobával és szabályozható légkondicionálóval. A kabinokat a hajón naponta takarítják. Ágynemű, fürdőköntös és törölköző található a kabinokban. 3 kabin franciaágyas. All inclusive ellátás, napi három étkezés svédasztalos formában, amely korlátlan ásványvíz, gyümölcs, snack, kávé, tea és üdítő (Coca Cola termékek) fogyasztást foglal magába. A merülések között szendviccsel és gyümölccsel kedveskedik a személyzet. Napi 3-4 merülés, finom kaják, pihenés, szórakozás és a jó hangulat garantált…
Ingyenes internetkapcsolat (Wifi) is rendelkezésére áll az utasok részére, hogy ne jelentsen problémát kapcsolatban maradni az otthon maradt családtagokkal.

Hírek

 

Kezdő (Open Water Diver) búvártanfolyam indul június 04-én.

Most minden jelentkezőnek 35% kedvezményt adunk az induló tanfolyam árából!

43.500,- Ft +kártyadíj

PADI tankönyvet az ár tartalmazza.


Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy info@buvar-oktatas.hu


www.buvar-oktatas.hu

Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy
info@buvar-oktatas.hu
 


 

 

Partnerek

A jelen honlapon található valamennyi tartalom és megjelenés, grafikai ábrázolás az Barracuda Diving Hungary  Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen információk bármely formában vagy módon történő írásbeli engedélyünk nélküli felhasználása.