BarracudaDiving Hungary
Elviszünk egy másik világba...

info@buvar-oktatas-hu
Telefon: +36 (20) 332-8584

BÚVÁRVONTATÓ JÁRMŰ- DIVER PROPULSION VEHICLE

Hamar elfáradsz úszás közben?
Ha igen, akkor ezt a kényelmi megoldást Neked találták ki!
A PADI Diver Propulsion Vechicle, vagyis a "búvár meghajtó jármű" gyakorlatilag egy búvárvontató eszköz. Ha búvárvontatóval merülsz, nem kell sokat úsznod, és ezáltal spórolhatsz a palackodban levő levegővel is. Ez azt is jelenti, hogy tovább tarthat egy merülés, mintha enélkül merülnél. További előnye, hogy megerőltetés nélkül, de sokkal gyorsabban juthatsz el a merülőhely egy-egy pontjára.

Ki jelentkezhet a búvártanfolyamra?

A PADI Speciality Diver, Diver Propulsion Vechicle Diver minősítés megszerzéséhez PADI Open Water Diver vagy PADI Junior Open Water Diver minősítéssel kell rendelkezned.
Minimális életkor 12 év

Miből áll a PADI Diver Propulsion Vechicle tanfolyam?

A PADI Diver Propulsion Vechicle specialitás tanfolyamon megtanítjuk Neked, hogyan kell a merülést megtervezni ennek használatával, valamint azt, hogy milyen szabályokat kell betartanod, ha egy búvárvontatóval merülsz. A tanfolyam során elsajátítod az irányításhoz szükséges készségeket, valamint technikai oldalról is megismered az eszközöket.

A búvártanfolyamra való beiratkozásához szükségesek dokumentumokat  a letöltés fülben találod! Melyekből 2 példányra van szükség!

Hírek

 

Kezdő (Open Water Diver) búvártanfolyam indul június 04-én.

Most minden jelentkezőnek 35% kedvezményt adunk az induló tanfolyam árából!

43.500,- Ft +kártyadíj

PADI tankönyvet az ár tartalmazza.


Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy info@buvar-oktatas.hu


www.buvar-oktatas.hu

Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy
info@buvar-oktatas.hu
 


 

 

Partnerek

A jelen honlapon található valamennyi tartalom és megjelenés, grafikai ábrázolás az Barracuda Diving Hungary  Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen információk bármely formában vagy módon történő írásbeli engedélyünk nélküli felhasználása.