BarracudaDiving Hungary
Elviszünk egy másik világba...

info@buvar-oktatas-hu
Telefon: +36 (20) 332-8584

ÉJSZAKAI BÚVÁRTANFOLYAM - NIGHT DIVER

Ahogy bealkonyul, merülőtársaddal belebújtok a búvárruhátokba. Felveszitek a búvárfelszereléseteket, amit már előkészítettetek... a súlyokat, a búvármellényeket a levegővel teli palackokkal, majd az uszonyokon a sor... Merülőtársaddal ellenőrzitek egymás felszerelését, majd mindketten felveszitek a búvármaszkot, reduktor a szájban... egy mély lélegzet... a hajóról már csak egy óriáslépés és kezdődik a kaland...

Ki jelentkezhet a búvártanfolyamra?

A PADI Speciality Diver, Night Diver minősítés megszerzéséhez PADI Open Water Diver vagy PADI Junior Open Water Diver minősítéssel kell rendelkezned.
Minimális életkor 12 év

Miből áll a PADI Night Diver búvártanfolyam?

A PADI Night Diver specialitás tanfolyamon megtanulod hogyan kell éjszakai merülést tervezni. Megismertetjük Veled az éjszakai merüléssel kapcsolatos eljárásokat, tudnivalókat, mint például a búvárlámpa használatát és hogy hogyan állítsd be lebegőképességed éjszaka. A PADI Night Diver búvártanfolyam után a búvárlámpa fényében, más perspektívából is láthatod a vizi élővilágot.

A búvártanfolyamra való beiratkozásához szükségesek dokumentumokat  a letöltés fülben találod! Melyekből 2 példányra van szükség!

Hírek

 

Kezdő (Open Water Diver) búvártanfolyam indul június 04-én.

Most minden jelentkezőnek 35% kedvezményt adunk az induló tanfolyam árából!

43.500,- Ft +kártyadíj

PADI tankönyvet az ár tartalmazza.


Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy info@buvar-oktatas.hu


www.buvar-oktatas.hu

Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy
info@buvar-oktatas.hu
 


 

 

Partnerek

A jelen honlapon található valamennyi tartalom és megjelenés, grafikai ábrázolás az Barracuda Diving Hungary  Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen információk bármely formában vagy módon történő írásbeli engedélyünk nélküli felhasználása.