BarracudaDiving Hungary
Elviszünk egy másik világba...

info@buvar-oktatas-hu
Telefon: +36 (20) 332-8584

FELSZERELÉS SPECIALISTA BÚVÁRTANFOLYAM EQUIPMENT SPECIALIST DIVER

A PADI Equipment Specialist Diver búvártanfolyam felkészít rá, hogy a búvárfelszereléseket olyan szinten ismerd, hogy akár meg is tudd javítani azt. A búvártanfolyamot elvégezve tudni fogod mit tegyél, ha egy tönkrement "O" gyűrűvel, egy meghibásodott reduktorral, egy szakadt búvárruhával találkozol, vagy ha csak egy uszony szíjat cserélsz. Minél többet tudsz a búvárkodás eszközeiről, annál kényelmesebben, hatékonyabban tudod használni azokat.

Ki jelentkezhet a búvártanfolyamra?

A PADI Speciality Diver, Equipment Specialist Diver minősítés megszerzéséhez PADI Open Water Diver vagy PADI Junior Open Water Diver minősítéssel kell rendelkezned.
Minimális életkor 10 év

Miből áll a PADI Equipment Specialist Diver búvártanfolyam?

PADI Felszerelés Specialista búvárként képes leszel az alapvető búvárfelszerelések karbantartására és beállítására. Az ideális eszközhasználaton felül, technikai oldalról is megismered a felszereléseket, hogy már a felszerelés megvásárlásakor is tudd mire is van szükséged.

A búvártanfolyamra való beiratkozásához szükségesek dokumentumokat  a letöltés fülben találod! Melyekből 2 példányra van szükség!

Hírek

 

Kezdő (Open Water Diver) búvártanfolyam indul június 04-én.

Most minden jelentkezőnek 35% kedvezményt adunk az induló tanfolyam árából!

43.500,- Ft +kártyadíj

PADI tankönyvet az ár tartalmazza.


Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy info@buvar-oktatas.hu


www.buvar-oktatas.hu

Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy
info@buvar-oktatas.hu
 


 

 

Partnerek

A jelen honlapon található valamennyi tartalom és megjelenés, grafikai ábrázolás az Barracuda Diving Hungary  Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen információk bármely formában vagy módon történő írásbeli engedélyünk nélküli felhasználása.