BarracudaDiving Hungary
Elviszünk egy másik világba...

info@buvar-oktatas-hu
Telefon: +36 (20) 332-8584

HAJÓRÓL MERÜLŐ BÚVÁR TANFOLYAM - BOAT DIVER

A PADI Emergency Oxygen Provider búvártanfolyam minden búvárnak hasznos tudást, biztonságot ad. Különösen akkor, ha még nem merültél hajóról... Ezen a PADI specialitás búvártanfolyamon megtanulhatod, hogyan kell hajós merülést tervezni és végrehajtani.

Ki jelentkezhet a búvártanfolyamra?

A PADI Speciality Diver, Emergency Oxygen Provider minősítés megszerzéséhez PADI Open Water Diver vagy PADI Junior Open Water Diver minősítéssel kell rendelkezned.
Minimális életkor 10 év

Miből áll a PADI Emergency Oxygen Provider búvártanfolyam?

A PADI Emergency Oxygen Provider specialitás tanfolyamon megtanulod a különféle hajókról való merülést, és hogy miben különböznek a végrehajtás lépései a körülményektől, merülőhelytől függően. Például a vízbe bemenetel és kijövetel módjait, valamint hogyan tárold a felszerelésedet a hajón, vagy megismerd a hajó biztonsági berendezéseit.

A búvártanfolyamra való beiratkozásához szükségesek dokumentumokat  a letöltés fülben találod! Melyekből 2 példányra van szükség!

Hírek

 

Kezdő (Open Water Diver) búvártanfolyam indul június 04-én.

Most minden jelentkezőnek 35% kedvezményt adunk az induló tanfolyam árából!

43.500,- Ft +kártyadíj

PADI tankönyvet az ár tartalmazza.


Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy info@buvar-oktatas.hu


www.buvar-oktatas.hu

Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy
info@buvar-oktatas.hu
 


 

 

Partnerek

A jelen honlapon található valamennyi tartalom és megjelenés, grafikai ábrázolás az Barracuda Diving Hungary  Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen információk bármely formában vagy módon történő írásbeli engedélyünk nélküli felhasználása.