BarracudaDiving Hungary
Elviszünk egy másik világba...

info@buvar-oktatas-hu
Telefon: +36 (20) 332-8584

KEZDŐ BÚVÁRTANFOLYAM - OPEN WATER DIVER 67.000,-Ft + Nemzetközi kártyadíj

Most minden jelentkezőnek 35% kedvezményt adunk az induló tanfolyam árából! 

PADI tankönyvet az ár tartalmazza.

A PADI Open Water Diver, azaz kezdő nyíltvizi búvártanfolyam a légzőkészülékes búvárkodás első lépcsőfoka. A PADI Open Water Diver minősítés nemzetközileg elismert alapszíntű búvár minősítés. A PADI az a búvárközösség, amelyik a globális búvártársadalom számára mintaként szolgál.

Miért a PADI Open Water Diver tanfolyamát válaszd?

Ha megszerzed a PADI Open Water Diver minősítést, a világon legszélesebb körben elismert és tisztelt besorolást, akkor merülőtárssal, hivatásos búvártól függetlenül merülhetsz.

Ki jelentkezhet a búvártanfolyamra?

A PADI Open Water Diver minősítést gyakorlatilag mindenki megszerezheti, aki jó egészségi és megfelelő erőnléti állapotban van, valamint otthonosan mozog a vízben.
Ha már elmúltál 10, de még nem múltál 14 éves, akkor PADI Junior Open Water Diver minősítést szerezheted meg
Ha már elmúltál 14, akkor meg PADI Open Water Diver kártyát kapsz.
Minimális életkor 10 év
Felső korhatár nincs

Mivel fogunk foglalkozni a tanfolyamon?

A búvártanfolyam során meg fogod tanulni a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszerelések használatát valamint búvárjártassági alapismereteket is. A búvártanfolyam három nagy részből áll:
- elméleti képzésből
- védettvízi merülésekből
- és 4 nyíltvízi merülésből.

Mindegyik fontos szerepet játszik a búvároktatásban, a teljesítmény célkitűzéseknek való megfelelésben, amelyre búvárminősítése érdekében szüksége van.
Az elméleti képzés alapozza meg azokat az alapelveket és alapinformációkat, melyekre minden búvárnak szüksége van, hogy a kedvtelési búvárkodást biztonságosan művelhesse. A elméleti képzés öt fejezetre oszlik, követve a OPEN WATER DIVER kézikönyvet. Rövid ellenőrző kérdések igazolják vissza, hogy birtokában vagy-e az adott fejezetben foglaltaknak, a búvár számára szükséges információknak. A búvártanfolyam ára magában foglalja az elméleti és a gyakorlati oktatást, a szükséges tankönyvet, jegyzetet, felszerelés bérlést a vizsga merülések alkalmával, palacktöltést, uszodai belépőket és a hazai vizsgát. Nem tartalmazza a nemzetközi regisztrációs díjat mely 40 Euró.

A búvártanfolyam elméleti részének lebonyolítására!

 A jelentkezéskor megkapod az alapszintű búvártankönyvet, melyből akár néhány nap alatt is könnyedén fel tudsz készülni a búvártanfolyam elméleti részéből. Ezt követően az oktatóink egy konzultáció keretén belül felmérik, majd kiegészítik ezt a tudást, mely elegendő lesz arra, hogy megfelelő legyen az elméleti tudásod és sikeres elméleti vizsgát tegyél.
 

Mit tartalmaz az védettvízi és a nyíltvízi képzés?

Az igazi kaland a védettvízi merülésekkel kezdődik, melyek során alkalmazni fogod a búvár alapelveket, megtanulod és gyakorolod a búvár eljárásokat és készségeket. Ezeket a merüléseket uszodában, úszómedencében fogod végrehajtani oktatód vezetésével és felügyelete mellett. Négy védettvízi merülésre kerül sor, amely megfelel az elméleti képzés fejezeteinek.
Az oktató felügyelete és vezetése mellett, a 4 nyíltvízi merülés teszi teljessé az alapszintű búvárképzettséget, a merülési környezetben alkalmazva és továbbfejlesztve a tudást és jártasságot. Legalább négy légzőkészülékes merülést kell végrehajtani az Open Water Diver tanfolyam e részében.

Ha a BarracudaDiving School mellet döntesz!

 Megtanulsz biztonságosan merülni.

Szeretünk búvárkodni és ezt a jó érzést adnánk át Neked.

 A pénzedért cserébe kiemelt figyelmet és szolgáltatást kapsz a búvároktatóinktól és segítőiktől..

 A búvárvizsga elvégzése után automatikusan klubtag leszel, mely számos kedvezményre jogosít fel.

 Kifogástalan állapotú felszerelésekkel merülsz, melyeket évente több alkalommal szervízeltetünk.

Komplett oktatási csomagot, tankönyvet, jegyzetfüzetet és merülési naplót biztosítunk.

Nálunk részletfizetési lehetőség is van, elég a búvártanfolyam 50 %-át kifizetned a kezdéskor, és a többit ráérsz majd később.

Kapsz egy kedvezményre jogosító kártyát Magyarország legnagyobb búváráruházába, hogy teljes árukészletéhez és szolgáltatásaihoz mindig akciós áron juss hozzá, akár online is.

A búvártanfolyamra való beiratkozásához szükségesek dokumentumokat  a letöltés fülben találod! Melyekből 2 példányra van szükség!

Hírek

 

Kezdő (Open Water Diver) búvártanfolyam indul június 04-én.

Most minden jelentkezőnek 35% kedvezményt adunk az induló tanfolyam árából!

43.500,- Ft +kártyadíj

PADI tankönyvet az ár tartalmazza.


Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy info@buvar-oktatas.hu


www.buvar-oktatas.hu

Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy
info@buvar-oktatas.hu
 


 

 

Partnerek

A jelen honlapon található valamennyi tartalom és megjelenés, grafikai ábrázolás az Barracuda Diving Hungary  Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen információk bármely formában vagy módon történő írásbeli engedélyünk nélküli felhasználása.