BarracudaDiving Hungary
Elviszünk egy másik világba...

info@buvar-oktatas-hu
Telefon: +36 (20) 332-8584

MAGASSÁGI MERÜLÉS BÚVÁRTANFOLYAM - ALTITUDE DIVER

Bárhol is merülj, ha tengerszint felett 300 méter és 3000 méter magassáig merülsz, már rendelkezned kell PADI Altitude Diver specialitás búvártanfolyammal. Ha fel szeretnéd fedezni a hegyi tavakat, ha látni akarod azt, amit csak kevesen láthatnak, akkor ez a tanfolyam Neked szól.
A PADI Altitude Diver búvártanfolyam során megtanítjuk Neked, milyen hatásai vannak a nyomásnak a magasságban, az RDPTM táblázat használatát, a biztonsági megállók illetőleg a veszélyhelyzetek kezelésének folyamatait.

Ki jelentkezhet a búvártanfolyamra?

A PADI Speciality Diver, Altitude Diver minősítés megszerzéséhez PADI Open Water Diver vagy PADI Junior Open Water Diver minősítéssel kell rendelkeznie.
Minimális életkor 10 év

Miből áll a PADI ALtitude Diver búvártanfolyam?

A tanfolyam bevezetésül szolgál a magassági búvárkodás alapjaiba, és célja, hogy segítse a búvárhallgatókat azon készségek, tudás és gyakorlati technikák kifejlesztésében, amelyek szükségesek a magassági búvárkodáshoz.

A búvártanfolyamra való beiratkozásához szükségesek dokumentumokat  a letöltés fülben találod! Melyekből 2 példányra van szükség!

Hírek

 

Kezdő (Open Water Diver) búvártanfolyam indul június 04-én.

Most minden jelentkezőnek 35% kedvezményt adunk az induló tanfolyam árából!

43.500,- Ft +kártyadíj

PADI tankönyvet az ár tartalmazza.


Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy info@buvar-oktatas.hu


www.buvar-oktatas.hu

Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy
info@buvar-oktatas.hu
 


 

 

Partnerek

A jelen honlapon található valamennyi tartalom és megjelenés, grafikai ábrázolás az Barracuda Diving Hungary  Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen információk bármely formában vagy módon történő írásbeli engedélyünk nélküli felhasználása.