BarracudaDiving Hungary
Elviszünk egy másik világba...

info@buvar-oktatas-hu
Telefon: +36 (20) 332-8584

SZÁRAZ RUHÁS BÚVÁRTANFOLYAM - DRY SUIT DIVER

A PADI Dry Suit búvártanfolyamon szárazon maradsz a víz alatt is, mert olyan speciális búvárruhában merülsz, ami a vizet nem engedi be a tested és a ruha közé, ellentétben a vizes, vagy félszáraz búvárruhákkal. Hidegebb vizekben kifejezetten előnyös, hiszen a tested kevésbé hül le és akár alá is öltözhetsz, hogy még melegebben tartson.

Ki jelentkezhet a búvártanfolyamra?

A PADI Dry Suit Diver minősítés megszerzéséhez PADI Open Water Diver vagy PADI Junior Open Water Diver minősítéssel kell rendelkezned.
Minimális életkor 10 év

Miből áll a PADI Dry Suit Diver búvártanfolyam?

A PADI Dry Suit Diver specialitás tanfolyamon megtanulod hogyan használd a szárazruhát, például hogyan állítsd be lebegőképességedet, de tanulsz még a tárolási és alapvető karbantartási módokról.

A búvártanfolyamra való beiratkozásához szükségesek dokumentumokat  a letöltés fülben találod! Melyekből 2 példányra van szükség!

Hírek

 

Kezdő (Open Water Diver) búvártanfolyam indul június 04-én.

Most minden jelentkezőnek 35% kedvezményt adunk az induló tanfolyam árából!

43.500,- Ft +kártyadíj

PADI tankönyvet az ár tartalmazza.


Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy info@buvar-oktatas.hu


www.buvar-oktatas.hu

Érdeklődni: 06-20-332-8584 vagy
info@buvar-oktatas.hu
 


 

 

Partnerek

A jelen honlapon található valamennyi tartalom és megjelenés, grafikai ábrázolás az Barracuda Diving Hungary  Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi. Tilos ezen információk bármely formában vagy módon történő írásbeli engedélyünk nélküli felhasználása.